یکی از اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، از وجود 12 میلیون بیمار روانی در ایران خبر داد. این موضوع وقتی عجیبتر به نظر میرسد که بدانیم روانپزشکان جامعۀ ایران معتقدند تعداد مبتلایان به بیماری روانی در جامعۀ ایران بیش از 12 میلیون نفر است. دکتر احمد جلیلی، رئیس منتخب انجمن علمی روانپزشکان ایران، با استناد به تحقیق گستردۀ همکارانش، میگوید یکچهارم مردم ایران مبتلا به بیماریهای روانیاند. با این حساب، اگر جمعیت ایران را 75 میلیون نفر در نظر بگیریم، نزدیک به 19 میلیون نفر از ایرانیان دچار بیماری روانیاند. با این حال، دکتر جلیلی تأکید میکند در اکثر کشورهای دنیا یکچهارم مردم مبتلا به انواع بیماریهای روانیاند و ایران از این حیث، تفاوت عمدهای با اکثر کشورهای جهان ندارد. وی همچنین استفادۀ سیاسی از این اخبار را یکی از موانع بحث جدی دربارۀ این مشکل اجتماعی میداند و با بهرهبرداری سیاسی از اخبار مربوط به درصد و تعداد بیماران روانی در ایران امروز، به شدت مخالف است.
بنظر من اگر امار دقيق از طرف پزشكان عمومي و روانشناسي اعلام شود بيشتر از 50 درصد مردم ايران بخصوص مردم آذربايجان به مشكل روح و رواني دچار هستند ؟
” ۳۰ درصد وابستگی در کودک طبیعی است اما اگر این وابستگی به ۷۰ درصد برسد فرد دچار بیماری اضطراب در سنین بالاتر شده و به استقلال فکری در انجام کارهایش نمی رسد.” وی به پیامد منفی وابستگی کودک در سن جوانی اشاره کرد و گفت:” اگر وابستگی در کودک حل نشود, فرد قادر به انتخاب در زمینه تحصیل, شغل و همسر نمی شود و همسر را نمی تواند جایگزین پدر و مادر خود کند
به گزارش زن امروز ، به نقل از خبرگزاری ایسنا،دکتر لیلا جهانگرد، اولین شرط در فرزندآوری را توافق بین زوجین دانست و افزود: خانمها نباید فکر کنند که بارداری و فرزندآوری باعث پیوند و ایجاد رابطه خوب با همسر میشود؛ چرا که اگر رابطهها خوب نباشد با ورود نفر سوم نیز تغییری بوجود نخواهد آمد.
وی ادامه داد: مادران باید قبل از باردار شدن، مسیر صحیح را یاد گرفته و آگاهی خود را نسبت به بارداری افزایش دهند تا اضطراب و استرس را به جنین خود منتقل نکنند؛ چرا که با افزایش آگاهی میزان دقت و توجه به مسائل نیز افزایش خواهد یافت.
جهانگرد به زنان توصیه کرد که تا زمانی که شناخت کاملی از همسر خود نداشتند، اقدام به بارداری نکنند بلکه ابتدا باید مهارتهای لازم زندگی را کسب و پس از آن با توافق زوجین تصمیم به فرزندآوری کنند.
وی ادامه داد: خانمهایی که تصمیم به بارداری میگیرند باید از نظر عقلی به بلوغ رسند تا در صورت مواجه شدن با مسائل گوناگون دچار مشکل نشوند.
جهانگرد در بخش دیگری از صحبتهایش شایعترین بیماری به لحاظ اختلالات روان را استرس و افسردگی خواند و گفت: ضروری است تا خانمها قبل از ازدواج با انجام مشاوره، در صورت بروز هر گونه مشکل، درمان شده یا بیماری خود را کنترل کنند. در غیر این صورت پزشکان نباید اجازه بارداری فرد را بدهند.
وی اضافه کرد: بعضی از بیماری ها احتیاج به درمان دارویی داشته و بعضی دیگر به راهنمایی و مشاوره نیاز دارد؛ هرچند که لذت مادر شدن عمیق ترین احساس رضایتمندی را در پی دارد.
این روانپزشک در پایان نقش ژنتیک را در شکل گیری شخصیت کودک مهم دانست و تصریح کرد: 55 درصد شخصیت کودک ژنتیکی و ذاتی، 35 درصد یادگیری و 10 درصد خطاهایی بوده که در ژنتیکی و یادگیری به وجود میآید.
انتهای پیام/
به گزارش ابنا، «ایوب فالح آل ربیع ـ Ayyub Faleh al-Rubaie» از معروف ترین مدافعان حرم در عراق، برای سومین بار مجروح شد.وی که در بین همرزمانش معروف به «ابوعزرائیل» است در جنگ با دژخیمان داعش آسیب دیده است.
تصویر زیر وی را نشان می دهد که در کنار مادرش دوران نقاهت را سپری می کند تا دوباره برای نبرد با دواعش خونخوار راهی جبهه ها گردد.

|
|||||
|
|||||
|
نقاب از چهره فرد فرصت طلب در فضای مجازی برداشته شد
- مجموعه: اخبار حوادث
- تاریخ انتشار : یکشنبه, 08 شهریور 1394 15:13
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ" شعبان ترك نیا" با اعلام این خبر گفت :در پی شكوائیه ی واصله از فردی در خصوص دسترسی به اطلاعات شخصی اش از طریق شبكه ی پیام رسان تلگرام توسط فردی ناشناس ، موضوع در دستور كار انتظامی شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: با تلاش كارشناسان و متخصصان پلیس فتا ، مشخص شد كه فرد فرصت طلبی در پی برقراری ارتباط از طریق فضای مجازی ، کد فعال سازی نسخه دسکتاپ پروفایل تلگرام فرد شاكی را با ترفندهای خاص بدست آورده و اقدام به دریافت عکس ها و اطلاعات شخصی وی می نماید كه بلافاصله با هماهنگی مقام قضائی و بكارگیری شگردهای خاص پلیسی و انجام اقدامات فنی و تخصصی این فرد شناسائی و دستگیرشد .
این مقام مسئول در ادامه افزود: در این رابطه نامبرده پس از تحقیقات فنی و تخصصی توسط پلیس ملایر و با توجه به شواهد و قرائن مستدل و موجود ، به ناچار به جرم خود اعتراف کرد كه اقدامات قانونی در این رابطه تحت پیگیری قرار دارد .
سرهنگ ترك نیا در ادامه علت وقوع این گونه اتفاقات را ،عدم آشنایی کامل کاربران با فضای مجازی و نرم افزار های پیام رسان ،عدم نظارت خانواده ها بر فرزندان خود در هنگام استفاده از فضای مجازی ، فاصله علمی والدین با فرزندان خود در فضای مجازی و عدم حفاظت کامل از اطلاعات شخصی توسط کاربران دانست.
فرمانده انتظامی شهرستان ملایر در خاتمه افزود: برای جلوگیری از بروز چنین مشکلاتی توجه و رعایت توصیه هائی نظیر اعلام هرگونه تهدید یا مشکل در فضای مجازی توسط کاربران به مقام قضایی و كارشناسان پلیس فتا ، آموزش نحوه استفاده از اینترنت و شبکه های اجتماعی توسط کاربران ، ارتقاء دانش نرم افزاری والدین ، نظارت علمی و همراهی والدین بر نحوه استفاده فرزندان از اینترنت جدی و ضروری می باشد .
اخبارحوادث - باشگاه خبرنگاران
نزاع دسته جمعی در اهر منجر به کشته شدن یک نفر شد
فرمانده انتظامی شهرستان اهر گفت: در پی وقوع یک فقره درگیری در یکی از روستاهای اطراف اهر در آذربایجانشرقی یک نفر به قتل رسید و چهار نفر مصدوم شدند.
به گزارش اهر نیوز به نقل از فارس، علی طاحونی پیش از ظهر امروز در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: در پی اعلام مرکز فوریتهای پلیسی 110 مبنی بر یک مورد درگیری دسته جمعی منجر به جرح در روستای یایجلو از توابع شهرستان اهر، بلافاصله اکیپی از ماموران این فرماندهی به محل درگیری اعزام شدند.
وی تصریح کرد: با حضور ماموران در محل، مشاهده شد درگیری بر سر اختلاف ملکی بین دو طایفه در روستای «یایجلو» است که طرفین همدیگر را مورد ضرب و جرح قرار داده و با اسحله شکاری به همدیگر شلیک کردند تعداد 5 نفر بعلت اصابت ساچمه اسلحه شکاری زخمی که جهت مداوا به بیمارستان اهر منتقل میشوند.
فرمانده انتظامی شهرستان اهر در ادامه بیان داشت: یکی از مصدومین درگیری بر اثر شدت جراحات وارده بلافاصله به بیمارستان تبریز منتقل و با توجه به اینکه گلوله ساچمه اسلحه شکاری به ناحیه سر وی اصابت کرده بود فوت میکند.
وی در ادامه افزود: که با تلاش مامورین آگاهی متهم به قتل شناسایی و با هماهنگی مقام محترم قضایی دستگیر و در نهایت پس از تکمیل پرونده قاتل روانه زندان شد.
ديگر زمان . اسلحه. چاقو.قمه.بيل و كلنگ نيست ؟